Rapportvyn

När ett barn delar sin berättelse sammanställs svaren i en rapportvy där det blir tydligt vad barnet oroas över och var hjälp behöver sättas in.

I Ommej-appen bygger barnen upp sina boenden och nätverk vilket presenteras i en överskådlig vy. Funktionen tydliggör risk- och resurspersoner i barnets närhet samt hur omsorg ser ut i barnets olika boenden, vilket underlättar exempelvis vårdnads- och umgängesärenden.

Man kan även jämföra barnets svar över tid, tex för att följa upp efter ett samtal, insats eller behandling. Forskning visar att med Ommej effektiviseras ett barnsamtal genom att man fortare når kärnan till grundproblematiken.

I rapportvyns sammanställs även svaren från BarnKASAM och Livets Stege, två standardiserade formulär som är inbyggda i Ommej-appen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Det kommer ungefär en gång i månaden och innehåller tips om webbinarier, intressanta initiativ och nyheter i Ommej.    Om du anmäler dig till nyhetsbrevet godkänner du att vi lagrar dina uppgifter och får kontakta dig i marknadsföringssyfte.