Förälder! Vilket stöd vill DU ha?

Det är inte lätt att vara barn i dag. Därför har vi på Ommej byggt en app som hjälper barn och unga att förmedla hur de verkligen har det, vilket bevisligen leder till snabbare och bättre hjälp. Det menar i alla fall de verksamheter inom skola, barnpsykiatri, elevhälsa och socialtjänst som använder oss över hela landet idag. Nu finns också Ommej tillgänglig för alla barn och ungdomar att ladda ner, gratis. I appen kan de enkelt berätta om sådant som är viktigt för dem, som de oroar sig för eller som de vill ha hjälp med. De kan finna vägar till hjälp och också dela sin berättelse med tex dig som förälder.

Men det är inte heller alltid lätt att vara förälder. Därför vill vi på Ommej bygga en ny app som komplement till barnens app. Vi vill att föräldrar lättare ska veta hur och när de ska kommunicera med sina barn, hitta strategier som funkar för dem att göra vardagen lite gladare och enklare och mer kärleksfull. Och när allt blir för mycket ska de lätt hitta rätt till att hjälpa sig själva eller få hjälp utifrån. Vilka utmaningar står du inför som förälder som du skulle vilja att någon stöttade dig i?

Hör av dig till oss och hjälp oss förstå din vardag bättre, så att vi kan bli det allra bästa stödet för familjer överallt. Var med och gör skillnad för en hel framtida generation!