Avsluta ett konto i appen

Du kan alltid avsluta ett konto som du har skapat hos oss. För att göra det klickar du på ”Radera mitt konto” på din profilsida.

Efter att ha klickat på ”Radera mitt konto får du först bekräfta att du verkligen vill avsluta ditt konto. Här kan du välja att klicka på ”Avbryt” för att komma tillbaka till appen om du råkat hamna här av misstag.

Du kan också välja att avbryta genom att klicka på hem-ikonen uppe till höger eller bakåt-pilen uppe till vänster

Innan vi helt raderar all din data kommer du få en fråga om du vill vara med och bidra till forskningsstatistik med din data. Din data kommer vara helt anonym.

  • Om du väljer att bidra med dina svar kommer vi endast spara dina svar, inget annat. Personer eller verksamheter som du delat dina svar med kommer inte längre kunna koppla dina svar till ditt konto eller person.
  • Väljer du att radera allt tas alla dina svar och all annan data bort och den går efter detta inte att få tillbaka. Personer eller verksamheter som du delat dina svar med kommer inte längre kunna se någonting från ditt avslutade konto.

Du kan också välja att avbryta genom att klicka på avbryt-knappen, hem-ikonen uppe till höger eller bakåt-pilen uppe till vänster.

Efter att ha gjort ditt val kommer du få en bekräftelse på ditt val och du loggas direkt ut ur appen för att direkt bli skickad till inloggningssidan. Ditt konto är nu avslutat.

Inte vad du letade efter?

Sök igen nedan, eller kontakta oss.