Nollställ dina svar

Utöver att ändra dina svar ett och ett har du alltid möjlighet att helt nollställa dina svar. Att nollställa betyder att efter nollställningen kommer det för dig se ut som om du aldrig har svarat. Din profil med personer och boenden lämnas kvar som de är, det är bara svaren som nollställs. En viktig sak att veta är att de verksamheter och organisationer som du valt att dela dina svar med fortfarande kommer kunna se historik från innan du nollställde dina svar.

Om mycket har ändrats i ditt liv sen du sist svarade kan det vara tröttsamt att behöva ändra svaren ett och ett och då är detta ett bra alternativ för att helt kunna börja om på ny kula.

För att nollställa, gå in under ”Min berättelse” och skrolla ner till avsnittet du ser på bilden här bredvid och klicka på ”Börja om”.

Efter att ha klickat på ”Börja om” får du bekräfta att du verkligen nollställa dina svar. Om du skulle ha hamnat här av misstag kan du avbryta genom att klicka på ”Avbryt”.

Du kan också avbryta genom att klicka på hem-ikonen uppe till höger eller bakåt-pilen uppe till vänster.

Om du är säker på att du vill nollställa dina svar, klicka på ”Ja, börja om”. Du får då en snabb bekräftelse på att dina svar har nollställts och skickas därefter till hemskärmen i appen.

Om du tittar under ”Min berättelse” kommer du nu se att dina gamla svar är borta. Under ”Min profil” har ingenting ändrats. Dina svar har nu nollställts.

Inte vad du letade efter?

Sök igen nedan, eller kontakta oss.