Moodcheck

I hemvyn i appen kan du dagligen fylla i hur du känner dig just idag. Du kan även se din moodstreak, det vill säga hur många dagar i rad du har fyllt i hur du mår. Om du klickar på pilen till höger om rubriken, kan du även se ett diagram på hur du har mått över tid (se bild nedan).

När du valt hur du känner dig, får du en uppföljningsfråga om du vill lägga till en känsla. Vi föreslår ett par känslor att välja mellan men du kan också klicka på ”Visa fler” för att se fler alternativ. Det går också bra att inte addera en känsla till ditt mående. Klickar du på ”Färdig” så registrerar vi ditt mående och tar dig tillbaka till hemvyn. Vill du ändra ditt svar så gör bara om det igen så ersätts det gamla.

Om du klickar på pilen där du väljer ditt mående så kan du se ett diagram över ditt mående (över tid). Grafen som visas börjar alltid på dagens datum och du kan bläddra till andra datum på pil-knapparna. Om du klickar på cirklarna i diagrammet kan du se de känslor som du valt till ditt mående just den dagen (om du valt det).

Tänk på att om du delar dina svar med någon kommer även den personen att kunna se dina moods.

Inte vad du letade efter?

Sök igen nedan, eller kontakta oss.