Demo – vår testmiljö

Om du loggar in i vår testmiljö kan du prova alla funktioner och genomföra övningar utan att det får några konsekvenser i verkliga livet. Du ser att du är i testmiljön när du har en stor blå ruta högst upp på sidan med texten ”Testmiljö”. Vi har även lagt till en ljusare blå bakgrund för att det ska bli ännu tydligare.

Testmiljön är helt skild från den skarpa miljön och du har helt separata inloggningsuppgifter. Med andra ord kan du testa runt hur du vill i testmiljön utan att det påverkar någonting.

När du är i testmiljön och bjuder in barn så kommer även de inbjudna barnen att hamna i testmiljön. Dock går det inte att använda apparna som ligger i App Store eller Google Store då dessa appar är knutna till den riktiga miljön (och inte testmiljön). Så för att testa barnappen i testmiljö kan du istället gå till https://demo-app.ommej.se/ där du kan testa barnappen.

Varning! Tänk på att aldrig lägga till riktiga ärenden i testmiljön. Innehållet kan rensas utan förvarning och vi kan inte garantera att allt funkar som förväntat.

Direktlänkar till testmiljön:
https://demo-app.ommej.se/

https://demo-admin.ommej.se/

Inte vad du letade efter?

Sök igen nedan, eller kontakta oss.